TACS - nieuws! 
TACS gaat internationaal..


"TACS helpt bij het realiseren van zero delay voor alle stakeholders in een turnaround! "

Edwin van Doeselaar, Chief Technology Officer

Advando's TACS, TurnAround Control System, is al meer dan 2 jaar een betrouwbare oplossing om Zero Delay te realiseren in turnarounds. Ingezet bij Nederlandse en Belgische global asset owners. TACS breidt nu ook uit naar Duitsland! 


Digitalisering van turnarounds

Door een van onze gewaardeerde klanten in Nederland, 's wereld grootste meststoffen producent, gevestigd in meer dan 60 landen, zijn we benaderd om te ondersteunen bij het digitaliseren van hun turnarounds voor hun productielocatie in het noorden van Duitsland. Ook op hun Nederlandse productielocatie ondersteunen we hen met deze digitalisatie. 

Een aantal maanden geleden hebben we samen met de klant een zogenaamde 'needs assessment' georganiseerd om de exacte behoeften en scope te bepalen voor de TACS configuratie. 

Inmiddels is TACS fit for purpose gemaakt, volgens de behoeften van de klant en in nauwe samenwerking met de stakeholders voor dit project. Om de komende turnaround, die eind augustus van start gaat, te managen en monitoren. 
As we speak vinden de laatste functionaliteit testen plaats en dan zijn we 'ready for take off'! 

TACS helpt alle stakeholders, van zowel asset owners als van de betrokken aannemers om de executie te sturen, te bewaken en te streven naar Zero Delay!